2012 eller 2030?

Vad kommer egentligen att hända 2012 och 2030? Jag har funderat på det jätte länge och jag har egentligen aldrig fått ett bra resultat, men jag har sett olika program på Tv:en om detta. De säger att på 2012 kommer jorden att förstöras av naturkatastrofer, enligt de 5000 år gamla Mayafolken.
Men vetenskapen säger att jorden kommer att förstöras av en enorm asteroid genom att månen kommer att åka längre bort genom åren, så då kan den inte beskynna oss från dessa kometer och asteroider.
   Jag är född 1994 och jag hoppas att jag kommer att uppleva detta, det skulle ha varit en stor upplevelse att få vara med om det. 
asier om det kommer det att vara så här att jorden kommer att träffas av en jätte asteroid och sedan kommer jorden att dela sig i två delar och jag skulle vara precis där den delade sig och så skulle jag ramla ner där, och det skulle kännas som att falla i oändligheten. Hur häftigt skulle inte det vara egentligen?!
Men antagligen kommer den inte att dela sig i två delar, utan om den kommer att träffas av en asteroid kommer det givetvis splittras i flera triljoner bitar, om inte fler.

Men den stora frågan är om det verkligen ens kommer att hända. Jag menar, tidigare har de ju sagt att "Då är jordens tid för undergång inne!", men det har aldrig blivit av. Samma sak med Jehovas vittnen "!994 är jorden undergång, 1997... 1999... 2003...2006".


 

Is it true or not?

!Man kan se program om detta på: Discovery Channel, Narural Geografic Channel och Tv4 Fakta.


Ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0