Svårt att veta vad du ska säga ibland?

Så kan det vara för mig!
Har någon känt nångång att ni har suttit vid massor av folk och du har bara lyssnat på vad dom säger?
Så är det väldigt ofta för mig, för jag kan säga att jag är en bra lyssnare men ingen bra talare. Men jag kan skriva ned vad jag tänker, för det är ju faktiskt inte att tala, offentligt.

Ex: När man umgås med mycket folk och man pratar om något allihopa, och så kommer det in på ett ämne som du också vill vara med på att prata om. Så du funderar på vad du ska säga, men det kan ta ett litet för lång tid.
Så när väl ni har kommmit på en extremt bra mening inom det ämnet så är det försent, ett nytt ämne har uppkommit, och du hann aldrig säga det du ville.
Har ni känt så nångång?! Jag slår vad om att många människor får uppleva det.

Ex: Denna gång sitter du också ibland folk och alla pratar nästan i munnen på varandra men någon gång kan det hända att det finns några små tysta stunder. När en sådan tyst stund kommer och du vill säga något, kommer det fram en respektlös typ upp framför dig och kan säga något helt värdelöst.
Totaly fuckin' NOT awesome man!, tänker man.

Ex: Folk - Du har något du vill säga, du får chansen att säga det du vill, och alla lyssnar på dig. Du säger det du har funderat på och det kommer någon person i folkgruppen och säger något som verkar emottagande och alla nadra skrattar. SKITKUL! Skratta med? Njaea, gör det om det känns bättre.


Jag tycker att det är så himla respektlöst att gå fram och hindra andra för att säga något för att man själv vill ha ordet och de som kanske säger något som andra skulle kunna fundera på ett tag inte får säga det.


Hmm, undra vad hon kommer säga inom en snarframtid!
Vad tror du?


Nu blir det teh dags!, ha en trevlig kväll alla glada!    PEACEEEE!


Det finns väldigt många irriterande människor!!

De människor som irriterar mig mest, är nog de som försöker ta all uppmärksamhet och gör så att andra mår dåligt och bara vill försvinna därifrån.
   Jag är en sådan människa som inte vill ha så himla mycket uppmärksamhet, utan jag är en mycket hemlig men ändå kan prata med folk om allting person.
   Hur kul är det om man tillexempel sitter i ett klassrum och läraren håller på att föreläsa, och en elev sitter och "mhmm:ar" åt varje svar läraren  säger. Det kan också vara att de säger att de inte förstår någonting över huvudtaget och skriker åt läraren att hålla käften, men ändå tar all uppmärksamhet att låtsas vara den "dumma korkade snygga" personen i hela klassen. 
   Vissa personer kan komma in i ett klassrum och säga; Jomen Tjaa!! Fan va het du är i dag då (läraren)".

Vad jag tycker; jag tycker att det är extremt jobbit med dessa människor och de ska inte ta andras plats någonstans, utan de ska "tagga ner" lite tycker jag. Men visst är det kul att någon är glad, men inte att de är glad för att de trycker ner andra! Det kan vara från, ilskna blickar till "Faan vad dålig och kass du är!!!"....

De som vill dra åt sig, kan också vara alldeles för närgångna också! Ex: När man går i en korridor så kommer de någon och skriker "Nemen tjena Brruden!!!", skit högt och kramar varandra över hela koridoren typ.

Men de kan också göra så att de drar till sig mycket uppmärksamhet genom vilka kläder de använder också.
Och hur de beter sig, det är bara de som inte förstår vad riktig vänskap är!
Vad tror ni att hon gör för att få uppmärksamhet?Nemen, nu ska jag dricka teh, så ha en asgrym natt alla glada! (På rätt sätt) PEACEEEEE!!


Geisha?


Ordet 'Geisha' är ett Japanskt ord och betyder vacker och blommande. De Japanska Geishas bär en kimono som består av flera olika tyg ovanpå varandra, det kan vara upp till 5-7 olika tyg!
Det yttersta tyget är det vackraste med blommor och fåglar m.m.
Förutom kläderna så går de i ovanliga skor som de måste öva att gå i på flera veckor. De har också en annorlunda make-up, de målar sig nästan vit i ansiktet och målar fanstastiska mönster runt ögonen med vackra färger.
De sätter upp sitt hår med underbara smycken och blommor.
Dessa Geishas uppträder för rikare folk i Japan och gör en vacker och kompliserad uppvisning. Det kan vara en geisha som sitter och spelar på en Japansk fiol medans den andra dansar väldigt magnifikt.

Jag tycker att Japanska Geishas är väldigt vackra, och jag skulle själv vilja äga en kimono. Men de kan kosta över flera tusen! Just nu äger jag en Yukata från Japan och 3 Yukatas från Thailand, men någongång i framtiden ska jag göra en sådan och åka till Japan och bosätta mig där!
Det finns väldigt många anledningar till att jag älskar Japan så mycket;
*Vacker natur
*Älskar storstäder (Tokyo)
*Språket är ett så vackert och vill lära mig det så fort som möjligt
*Japansk MAT! (sushi)
*Himmelska inredningar i hemmet
*TE från Japan
*Människorna i Japan (Så vackra)
* M.fl.

Visst skulle det vara härligt att bo där i Tokyo och man ser staden från sin höga lägenhet och ser ner på alla människorna som går på gatorna nedanför? Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att jag ska kunna komma så långt att jag reser dit och hittar en lägehet i Tokyo. Går på Högskola I Japan, helst i en skola med skoluniformer! De är så vackra, och mycket roligare. Enligt min åsikt!
Cherry Blossoms är Japans kännetecken, de är ett träd med rosa blommor och finns överallt i Japan.

GEISHASVem tycker inte att dessa fantastiska människorna är vackra?
Om det finns någon, så tar jag upp den pplats som blir över för jag har en stor kärlek till dessa människor!Nu ska jag gå och umgår med min bror!! Hej då!!      PEACEEEE!!


Maria*

En person som har funnits i mitt liv i tre år, sedan i sjuan.
Jag satt i matan alldeles själv, för att jag var ny och jag kände knappt någon och denna person kommer och sätter sig med mig och hennes två andra vänner, Evelina och Linn.
Vi fyra har varit som ett klick till vänskap och vi har aldrig varit ifrån varandra som de flesta "Tjejgäng", som kan göra allt för att de ska bli sur på varandra. Men med oss har det aldrig hänt!
Det ända som kan hända mellan mig och maria är att vi kan ha en extremt stor "CATFIGHT!". Okej ja, vi Slåss, med naglar och klor och slag. Men jag kan inte säga att det inte är något av det roligaste i mitt liv.
Jag kan säga att jag kommer att ha märken efter dig i hela mitt liv! Ett antal ärr på mina händer.

Maria är en sådan person som aldrig kan gå på skolan utan att ha bestämt vad hon ska ha på sig för kläder inför flera dagar på skolan. Hon syr väldigt mycket, och det kan se ut som om hon kommer med något nytt varje dag men det hon har gjort är att konstruera nya stilar och lagt ihop dem. Bär väldigt mycket kjolar och klänningar!
Hon har enormt många skor och många av dem är högklackat som hon kan gå på skolan med och alltid blir jag aldrig lika förvånad över att hon har en så underbar stil varje dag. Det kan jag inte förstå!!!

När man ska åka och shoppa med Maria på stan så springer hon runt överallt och ser massor av saker som hon vill så gärna köpa, men när dagen är slut och vi ska åka hem kan hon bli arg för att hon inte köpte den och den och den. 

Maria kan ha ett drastiskt temperament och det kan gå så fort innan hon slår någon person i huvudet i närheten. Det kan vara roligt att se, men inte vara offret! För det mesta.

MARIA
Det va du som ville att jag skulle skriva om dig, så varsågod!


Ha en trevlig kväll alla glada!   PEACEEE!!


Less på dina låtar efter en vecka?

Jag undrar hur många gånger jag har fått ladda ner nya låtar för att jag har tröttnat på de som ja nyss lade in på mobilen veckan före.

Förra veckan laddade jag ner ett antal låtar som jag redan är less på.
Jag åker ju buss varje morgon i en timme/trekvart och jag lyssnar på låtarna om och om igen 5 dagar i veckan och då kan man snacka om att man blir trött på samma låtar!
Nu är de så att jag inte laddar ner nya varje vecka men jag får göra det ganska ofta för annars blir jag totalt hysterisk om jag ska måsta lyssna på samma låtar varje morgon till skolan.

Men man kan ju inte klara sig utan musik om man åker två timmar per dag i bussen till och från skolan.
Så det är tur att det finns så mycket musik så att man kan variera ofta.
Det är så himla härligt när man har stått ute och väntat på bussen på morgonen i kallt väder och får gå in i en varm buss och sätta sig ner längst bak, och ta upp mobilen med nyladdade låtar och bara sätta sig och lyssna, och luta sig bakåt och stänga ögonen och somna in i musikens värld.
Vad tror ni denna man lyssnar på?
Jag undrar om han nyss har skaffat sig nya låtar, för då kan man nog se ut så där.
Kom ihåg: Variation av musik är bra för din hälsa!


Nepp nu ska ja gå och duscha, men vi ses kanske i morgon!   PEACEEE!!


Är jag Excentrisk?

För någon dag sedan läste jag en bok, Fantomen På Operan, och så kom ordet 'Excentrisk' upp, och jag var ju bara tvungen att kolla upp vad det ordet betydde.
Jag kom fram till att Excentrisk betyder samma sak som att någon är 'udda' eller 'annorlunda'.

Så nu kommer frågan om att jag är excentrisk, är jag det?
Eller tror jag bara att alla andra kollar på mig ibland som om jag vore ett totalt miffo?

Jag tror egentligen att det är väldigt många som tänker så om det är någon som tittar lite underligt på en om man går på stan eller på affären. Jag kan tycka så vart jag än går, tillexempel bara att jag ska gå ut på en promenad och jag bara möter personer som tittar konstigt på mig. 
Det skulle vara intressant att höra vad folk tycker om mig och jag slår vad om att de flesta gör det.
Det skulle vara kul att kunna läsa andra folks tankar och höra vad de tycker om en!

Kan ni tänka er hur roligt det borde vara att gå på stan och bara lyssna på vad folk tänker om allting! xD (waaouw min första smiley på min blogg!)Vad tror ni denna person tänker?
Fundera lite på det här! Tänk er för innan ni tänker för annars kanske det är någon som kan läsa tankar och det vill man ju inte ska hända en!


Go natt, nu ska jag dricka upp mitt te! Ha en glad natt!    PEACEEEE!!
 


Finns andar/spöken?

Svar JA!

Det är klart att de finns, vilka skulle annars flytta på stolen och kasta iväg saker man tänker hämta!
Jag har varit med om några roliga saker som jag egentligen inte har någon aning om vad som hände på riktigt, men ja antar att de va de onaturliga väsnen som gjorde detta:

*Jag och en kompis skulle titta på film och papa var tvungen att fixa med tv:en först.
Sen säger pappa att jag skulle sluta blippa på fjärrkontrollen.
Fjärrkontrollen ligger på vardagsrummsbordet och jag och Linn tittar på varandra och ser förskräckta ut!

*Jag och min familj sitter vid bordet och plötsligt flyger det ut en skärbräda u en låda som tydligen hade öppnat av sig själv.

*När jag ligger i sängen och tänker alla mina fina underbara tankar i det totala mörkret, ser jag en ljus skimrande skuggliknande figur som står i hörnet av mitt rum. Jag brukar prata med den men egentligen tror jag att jag inbillar mig, men kasnke är det någon där som inte har gått över till andra sidan.

*
Jag står och tränar i vardagsrummet och det flyger bara ut filmer ut ur bokhyllan. Jag stod bara och titta.Jag kan bara säga er att jag tror verkligen på dessa varelser och det där var bara några saker som jag har varit med om!

Tror du på onaturliga varelser?
Tänk till när det händer något att det kan vara en nu levande död!

INTRESSANT!


Lev försiktigt och ha en bra kväll! PEACEEE!!Hungrig? MAT!

Ibland kan det vara så härligt att få äta!
Om man är enormt hungrig och har ett stort bord med jätte god mat, vart skulle du börja?
Om jag skulle svara på den frågan, så svarar jag; 'Där det finns kött!'
Ärligt talat har jag faktiskt funderat på att bli vegeterian, eftersom att de djur vi äter kan ju ha dött en fruktansvärd död och den kanske hade medvetandet kvar efter man har slagit ihjäl den!
Hur kul är det veta att "detta djur har fått huvet avhugget och sedan sprang kroppen iväg 6 meter!".

Men att jag väljer kött, är att när man är så himla pass hungrig är man väldigt svag och verkligen få i sig riktigt med mat så är det bästa att man äter proteiner. Tillsammans med proteinerna kan man ta några kolhydrater som tillexempel spagetti eller ris.  

Men jag vet inte om jag kanske skulle tänka så precis då, men det vore ju det bästa. Antagligen skulle jag ha börjat med gosakerna men det kanske skulle ha smakat alldeles för sött om man inte har ätit på hur länge som helst (som det kanske känns).

Om jag skulle få rekomendera en middag så skulle jag ha sagt;
Rödstekt oxfilé och potatisgratäng med grönpepparsås. Och sallad förstås!
Efterätt: Krämig chockladmousse med gräddvattenfall och physalis till  garnering!

Fast om man plusar på grädden och gör den som jag gör, får se om ja lägger upp en sån bild.

Ser riktigt gott ut va?


Ha en härlig vardags kväll alla glada. PEACEEE!


RSS 2.0