Fika, varningstriangel, Hotell, Middag & Böter?!

Nu har vi äntligen kommit fram till hotellet, Scandic Ariadne. Vi har idag varit med om ett antal hinder både under resan och vid hotellet. Ni kommer nu att få en snabbrepris på hur dagen har varit för oss.

Efter vi har åkt ett tjugotal mil kommer vi fram till ett fikaställe vid namn Gnarp. Christin hade gjort underbart goda salami & Brie- smörgåsar.

Det fick bli två bilder eftersom Ronny ville att jag skulle vara  med på kort.Jag hittade en gunga att sitta i, men....... Jag fastnade i gungan och behövde hjälp med att ta mig ur den!!!Ronny satte sig i en gunga breved. Han ser lite rolig ut med dessa stora skor!Jag var tvungen att ta kort på de underbara fantastiska sagolika Stackmoln som svävade över oss med stil, MEN tillbaka till verkligheten!!

När vi var i Södra Gävle jävlades bilen med oss för andra gången idag! Hjulena på bilen var dåligt åtdragna att det lät som att de skulle åka av om vi åkte längre. Vi stannade och sprang ut och satte ut varningstriangeln och stod och vinkade på bilar för vi ville att de skulle stanna och hjälpa oss.
Som tur var stannade någon efter tiotal bilar. Han hade inte den fäljkors som passade till vår bil, så Christin fick åka med honom till en gård som de frågade om de fick låna en. Det tog ett ganska bra tag så vi som stannade kvar vid bilen tog ännu en fika.Stannade och tog fika.Ronny står vid varningstriangeln.Jag blev livrädd för en geting som jagade mig fram och tillbaka!!Äntligen framme vid hotellet!!, efter en lång väntan på att bilen skulle fungera normalt!Detta är Entrén! Jag tyckte att den var super vacker! Ännu vackrare blev den när vi insåg att det inte var plastväxter!Här checkar vi in vid resensionen.Detta är den roliga törnrosa-trappan!Det fanns hissar också som tur var, med härlig utsikt över vattnet och båtarna...Utsikten från hissen.Våran Svit!! Det finns två sängar och en bäddsoffa (som jag ska sova i), en helväggspegel, tv, och stort utkiks fönster...Utsikt från hotelrummet!Jag tog att passa på att testa spegeln!Ronny, Jag & Mamma totalt nöjd med rummet!

Efter att ha kollat in rummen blev vi hungriga och hittade en pizzeria precis i närheten.
Jag och Julia tog en PastaKycklingSallad, Linnea en Ost&Skink Paj, Ronny och Cjristin en Pizza och Mor en Pan-Pizza med vitlök i.Gott med mat efter en sådan dag!

När vi hade ätit klart åkte vi upp till rummen och när vi var i hissen såg vi något gult papper på framrutan på bilen! Vi sprang ner och kollade vad det var. Det var en P-böter!!! Det stod att vi hade parkerat på en handikapp-parkering! Vi visste inte riktigt om man fick stå där men vi antog att man fick det, och vi frågade även personalen på hotellet om det var en handikapp-parkering där, men de sa att man kunde stå där för de fanns bara en enda sådan parkering så vi lät bilen stå kvar där.... Efter vi hade fått Bötern frågade vi en gång till en annan personal vid resensionen hur det låg till egentligen. Hon sa samma sak, att det bara fanns en HK-parkering.
Mamma ska ringa nummret som stod på lappen och fråga varför i hela världen de inte har satt skylten på ett bättre ställe och att vi blev totalt lurade av både personalen och den dåliga ditsatta skylten!Skylten sitter mittemellan en parkering, hur ska man veta vart man kan stå?

Nu ska jag sova, för imorgon ska vi kliva upp i tid så vi kan gå på Grönalund!!! Himla kul!!
Ha det bäst!!

PEACE!!


Kommentarer
Postat av: Vanja

Gu vad underbart att få följa med på er galna resa! jag skrattae så jag höll på att ramla av stolen när jag såg bilden där du sitter fast i gungan!

Ni är underbara! Ha en toppendag på Grönan!Puss från storasyster Ganga!

2010-08-16 @ 23:53:28
URL: http://prestberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0