ON THE ROAD AGAIN!

Detta är det första inlägg som jag skriver vad jag håller på med. Jag kommer göra det nu i veckan för Vanja ville följa med oss via min blogg på vår semester till Stockholm/Kålmården.
Med "OSS" medar jag; Jag, Ronny, Mamma Marre, Julia, Linnea & Christin.

Vi klev upp klockan fem i morse och drog ut alla sängkläder ur sängen och åt frukost, fixade mig lite och nu bär det iväg på en långresa ner till Stockholm.
När vi kommer fram till stockholm ska vi checka in på ett hotell vid namn Scandic Ariadne, tre kilometer ifårn Grönalund, som vi ska till i morgon.
Efter Stockholm ska vi iväg till Kålmårdens Kamping, som vi har hyrt en stuga på sex pers. DÄr ska vi åka på safarin och så klart gå runt på själva Zoo't.

Ni ska få följa med oss på bilder och lite text genom vår resa! Läs och njut, ha det bra där hemma!!Mamma & Ronny packar in i bilen. Lägg märke till mammas min, hon immiterar killen från "Ingen bor i skogen" med rosa byxor när han säger " HALLLAÅÅÅW!!! "...Jag & Ronny valde att sitta längst bak i den enorma 9:o plats buss. Mamma kallar den för " RÖDA FARAN "...Efter vi hade packat klart våga väskor, åkte vi ner till Rosenlundsvägen 43 och hämtade upp Linnea, Christin & Julia...And here is " THA DRIVA " ... Mor får börja köra röda faran, efter ett tag kanske Christin får ta över ratten så får mor vila lite....

Klockan är nu 7.10 am, och jag är lite trött, ni får nu vänta på nästa inlägg som jag tror jag kommer lägga in ikväll. Så ta er i ackt! Missa inte nästa avsnitt av " The Joyful holiday With Two Happy Families! "

NU ska jag sova lite tror jag. Ha det bra!

PEACEEE!!

Kommentarer
Postat av: Vanja

Oh va roligt att få följa med er på alla tokigheter! jag längtar redan tills ikväll då jag få se hur ni haft det idag. Många kramar till er alla!

2010-08-16 @ 09:55:05
URL: http://prestberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0