Nagareboshi Gin, info - Part 1

Nagareboshi Gin är en serie i kategorin Anime, och kommer från landet Japan.  Det handlar om en hund vid namn Gin, som blivit vildhundarnas flockledare efter den tidigare ledaren, Ricki. Gin och de andra hundarna hade samlat stridshundar från hela landet och informerat dem att de ska döda den fruktansvärda björnen, Akakabutu, som också samtidigt bildat en trupp av krigsbjörnar.

Från början
Det är vinter och björnen sover inte i ide tack vare jägaren, Gohei, som sköt bort björnens högra öga. Hans centrala nervsystem har målet att döda alla som kommer i hans väg, samt de som är helt oskyldiga människor.
Gohei's hund Riki är far till Gin som just nu bara är en vacker tigerrandig hundvalp som kommer att bli en extraordinär björnhund.
När Gohei och Riki är ute efter Akakabutu blir de fågna i en spriga i marken medan björnen håller vakt, och vill få tag på Gohei. Riki går ut i strid och attackerar den hemska björnen och får stora sår, medan Daisuki och Gin kommer med den lilla skotern får Riki se sin son för första gången innan han försvinner ner vid branten.

Gohei tränar Gin till björnhund på ett väldigt speciellt sätt, att slå den oskyldiga valpen med en käpp på nosen för att lära hur han ska lära sig smärtan av en björnram.
Tillslut är Gin en vältränad björnhund.

När Gohei tränade Gin ute i naturen följde Daisuki med. Gohei siktade med sitt gevär mot en fågel och bara väntade på rätt ögonblick, och han sköt. Fågeln föll ner i vattnet och Gin hoppade ner i vattnet på Gohei's befallning.
En annan hund kom och tog fågeln när Gin var bara några decimeter ifrån fågeln, det var den mystiska hunden John, som snabbt försvinner med fågeln...

Fortsättning fölger...Kommentera gärna om det är något som inte stämmer...

Ha en bra kväll, nu blir det te...   PEACEE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0